Akikre büszkék vagyunk

2024. 06.05. MAVÍZ - Víziközművek Napja alkalmából díjazott munkatárs:
Tamás Szilvia,
Tamás Szilvia 1993. október 25-én, közel 30 éve vízmérő-leolvasó munkakörben kezdte meg vízműves pályafutását az Érd és Térsége Víziközmű Kft.-nél. Közel húsz évig látta el legjobb tudása szerint vízmérő-leolvasó feladatait.
Ezt követően 2012. március 19. napjától ügyfél koordinátorként dolgozott Társaságunknál, ahol nagyfokú türelemmel, segítőkészséggel irányította a Társasághoz érkező ügyfeleket.
2013. november 1-jétől - jelenleg is - az Érd és Térsége Víziközmű Kft. postázó munkakörét látja el. Feladatai közé tartozik többek között a Társasághoz érkező levelek és küldemények elektronikus nyilvántartása, továbbítása az értintett munkatársak felé. Gondoskodik a sokszor napi több ezer levéllel kapcsolatos teendők teljeskörű ellátásáról, az ezzel kapcsolatos feladatok összehangolásáról.
A kézbesítő munkatárs nyugdíjba vonulása okán vállalta a telephelyek közötti belső iratok és küldemények kézbesítését, valamint a külső helyszínek részére történő iratok, és küldemények kézbesítését, azok pontos nyilvántartását.
Társaságunknál hosszú évek óta megszervezésre kerül a Víz Világnapi rendezvényünk, mely lebonyolításában aktív szerepet vállal.
Munkáját szakmai alázattal, kiváló felkészültséggel, határozottsággal végzi. Megbízható, becsületes, munkájára igényes. Munkatársai szeretik és tisztelik, segítőkész embernek tartják.
Pozitív tulajdonságaival, jó meglátásaival, gyorsaságával hozzájárul az Érd és Térsége Víziközmű Kft. jó hírnevének öregbítéséhez, precíz hozzáállásával segíti munkatársai hatékony munkavégzését.
Az átadáson készült kép itt,  a kapott díj itt megtekinthető meg.


2023. 06.06. MAVÍZ - Víziközművek Napja alkalmából díjazott munkatárs:
Szabó Miklós,
Az elismerést a magyarországi víziközmű ágazatban kifejtett sokéves áldozatkész munkájáért kapta munkatársunk, melyet a Víziközművek Napja alkalmából ünnepélyes keretek között adták át. Az átadáson készült kép itt az oklevél itt megtekinthető meg.


2021.03.22. MaVíz - Víz Világnapi Emlékérem kitüntetettje 2021-ben:
Endrődi István,
Az Emlékérem kitüntetést 1995-ben alapította a Szövetség Elnöksége a víziközmű szolgáltatásban legalább 20 éve kiemelkedő munkát végző szakemberek elismerésére. Az Emlékérmet a víz világnapja - március 22 - alkalmából ünnepélyes keretek között adták át. Az átadáson készült kép itt megtekinthető meg.


2018.09.12-13. XVII. Országos Víziközmű Szerelőverseny I. helyezettje:
Érd és Térsége Víziközmű Kft. csapata
A 2018. szeptember 12-13-án Sopronban megrendezett XVII. Országos Víziközmű Szerelőversenyen az Érd és Térsége Víziközmű Kft. csapata I.helyezést ért el.
A csapat tagjai: Institurisz Péter, Szőts Gábor, Jakab Gábor, valamint Szabó Miklós, tartalék csapattag.
Felkészítőjük Büki Levente üzemegység-vezető.
Büszkék vagyunk rá, hogy társaságunk az ország legjobb vízhálózati szerelő munkatársaival áll rendelkezésre az Önök folyamatos, biztonságos ivóvíz-szolgáltatásában!


2016. 10.12-13. XII. Országos Ügyfélszolgálati verseny II. helyezettje:
Érd és Térsége Víziközmű Kft. csapata
A MAVÍZ által megrendezett XII. Országos Ügyfélszolgálati versenyen csapatunk az előkelő 2. helyezést érte el.
Az idei szereplésünk Társaságunk eddigi legjobb eredménye.
A csapat tagjai: Váradiné Iski Renáta, Papp Ferenc, Ambrus Zsuzsanna


2016.03.22. MaVíz - Víz Világnapi Emlékérem kitüntetettje 2016-ban:
Varga Emília Terézia,
Az Emlékérem kitüntetést 1995-ben alapította a Szövetség Elnöksége a víziközmű szolgáltatásban legalább 20 éve kiemelkedő munkát végző szakemberek elismerésére. Az Emlékérmet a víz világnapja - március 22 - alkalmából ünnepélyes keretek között adták át. Az átadáson készült kép itt tekinthető meg.