Tisztelt Ügyfelünk!

Váltson csoportos beszedésre! Fizesse vízdíjszámláját kényelmesen, postai sorban állás nélkül!

Az Érd és Térsége Víziközmű Kft. küldetésének tekinti, hogy tevékenységével élen járjon a környezetvédelem minden terén és minél inkább megfeleljen ügyfelei egyre magasabb elvárásainak.
Ezért szeretnénk felhívni figyelmét a Csoportos beszedési megbízás nemcsak kényelmes és biztonságos, hanem környezet-, energia- és időkímélő előnyeire.

A Csoportos beszedési megbízási megbízás választása, a nyomtatvány kitöltése esetén
  •  - segít a környezetet kímélni, hiszen jóval kevesebb papírt kell felhasználni „sárga csekk” formájában;
  •  - időt és fáradságot takarít meg, hiszen nem kell a jövőben sorban állnia a postán;
  •  - nem kell számon tartania a befizetési határidőt, hiszen elég egyszer megbízást adnia pénzintézetének, és mindig a fizetési határidő utolsó napján történik meg a terhelés. (a bankszámlán elegendő fedezet rendelkezésére állásáról Önnek kell gondoskodnia);
  •  - biztonságos, mert a terhelést megelőzően megküldjük a víz- (és csatorna-) díj számláját, így lehetősége van a számla vitatása esetén a megbízást letiltani számlavezető pénzintézeténél és a fizetési határidő előtt a számlát megkifogásolni a szolgáltatónál;
  •  - limitbeállítás esetén meghatározható egy maximális összeghatár, ami felett nem történik meg a terhelés;
  •  - elkerülhető a készpénzforgalom, ami biztonságosabb megoldást nyújt.

Amennyiben a továbbiakban Ön is szeretné kihasználni a Csoportos beszedési megbízás előnyeit, kérjük, a ezen nyomtatvány kitöltésével és számlavezető bankjába történő eljuttatásával rendelkezzen erről. Az átutalások pontos címzése érdekében fontos megadnia a 9 számjegyből álló felhasználási hely azonosítóját, melyet a vízdíjszámla jobb oldalán a bekeretezett részben talál meg.

Kérjük kattintson ide, az erre vonatkozó felhatalmazás letöltéséhez!

Amennyiben csoportos beszedési megbízással kívánja vízdíjszámláit kiegyenlíteni, kérjük a számlavezető pénzintézeténél a megbízásában az alábbi adatokat megadni szíveskedjék:
Jogosult neve: Érd és Térsége Víziközmű Kft
Jogosult azonosítója: A10819067
Felhasználóazonosító: a számlán található 9 jegyű felhasználási hely azonosító

Együttműködését köszönjük.

Érd és Térsége Víziközmű Kft.