Víz- és csatornaszolgáltatási díjkalkulátor

Kalkulálja ki következő víz- és csatornaszámlájának várható végösszegét honlapunkon!
Az Érd és Térsége Víziközmű Kft elkötelezett az elektronikus megoldások terén.
Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy a díjkalkulátorunk segítségével kalkulált végösszeg tájékoztató jellegű, némileg eltérhet a számláján található fizetendő összegtől!

A várható számlaösszeg kiszámításához kérjük adja meg a következő adatokat:

A felhasználás 2013. július 1. utáni?1

Nyári locsolási kedvezmény igénybevétele (május 1. - szeptember 30. időszakban) *:5

* A hatályos jogszabályok alapján lehetőség van arra, hogy ne vegye figyelembe a Szolgáltató a szennyvíz mennyiségének meghatározásánál az elkülönített mérés hiányában, házikert öntözéséhez május 1-jétől szeptember 30-ig terjedő időszakban a lakossági felhasználó által felhasznált, az elszámolás alapjául szolgáló ivóvízfogyasztás 10 százalékát elérő vízmennyiséget.
A kedvezményt igényelni szükséges!
(A fenti tájékoztatás nem teljes körű, részletes tájékoztató és igénylőlap a letölthető dokumentumok között található!)”

A kiszámított díj:
A számított összeg tájékoztató jellegű, az ÁFÁ-t tartalmazza.1: Rezsicsökkentés, csak lakossági felhasználás esetén van.
2: Locsolási vízmérő csak Pusztazámor, Herceghalom, Remeteszőlős, Törökbálint-on van, amennyiben az igénybevett szolgáltatás csatornát is tartalmaz.
3: A vízmérő átmérője csak nem lakossági célú felhasználásnál számít.
4: A Felhasználási helyen működő lakások száma csak lakossági célú felhasználóknál számít.
5: Nyári időszakos kedvezmény csak lakossági felhasználás esetén, Herceghalom, Pusztazámor, Törökbálint településeken van, amennyiben az igénybevett szolgáltatás csatornát is tartalmaz és nincs megadva locsolási mérős fogyasztás.