ÉRTESÍTÉS

Tájékoztatjuk tisztelt felhasználóinkat, hogy
 
Érden és Diósdon
2023.08.10-től 2023.11.30-ig alvállalkozók bevonásával (is) végezzük a mérésügyi törvény alapján, a 2023-ban lejáró hitelesítésű bekötési vízmérők cseréjét (ez nem érinti a lakáson belüli mellékmérőket). A munkákat az ÉTV Kft. szakemberei mellett, a METERLAND Kft. és a Lápoldal Kft. dolgozói végzik, akik fényképes igazolvánnyal és megbízólevéllel kell igazolják magukat. Amennyiben kételkednek a kitűző valódiságában, diszpécser szolgálatunk (06-23-365-921) név alapján be tudja azonosítani a munkavégzőt, hogy jogosult-e a vízmérőcsere elvégzésére.

A bekötési vízmérők (főmérők) cseréje ingyenes, azért Önöknek fizetni nem kell. (Amennyiben Önöket olyan ember keresi fel ilyen céllal, aki fizettetni akar a helyszínen, vagy éppen a lakásba is szeretne bemenni ellenőrizni, kérjük ne engedjék, ő valószínűleg szélhámos! Kérjük legyenek óvatosak!). Ugyanakkor, amennyiben a vízmérőaknában a bekötési vízmérő felhasználó felőli oldalán találnak rendellenesen működő szerelvényt (elzárót), abban az esetben a felhasználó és az alvállalkozó megegyezhet egymással annak cseréjében vagy javításában, ha lehetséges. Ez a munkafolyamat fizetős a Felek helyszíni megegyezése szerint!

A mérőcseréket az általunk megbízott szakemberek a hét minden napján 8-20 óra között végzik. Amennyiben Ön nem tartózkodik otthon, értesítést hagynak a postaládájában időpontegyeztetési lehetőség céljából. Kérjük, segítse a bekötési vízmérő cseréjét időpontegyeztetési szándékával!
 
 
Közreműködésüket köszönjük!