ÉRTESÍTÉS

Tisztelt Érdiek!

Sajnálatos módon Érd, Mecset utcában a lakótelep felé leágazó NA200 azbesztcement ivóvíz vezetéken ma délután csőtörés következett be. A folyás intenzív, de a szolgáltatást megpróbáljuk az esti órákig fenntartani. A hibajavítás előkészületei megkezdődtek, az ivóvíz szolgáltatást szüneteltetését terveink szerint 2024. február 21-én (szerda) este 21 óra 30-kor kezdjük a vezeték kizárással. Az ivóvíz szolgáltatás szüneteltetése a hibaelhárítás nehéz körülményei miatt várhatóan 2024 február 22 (csütörtök) reggeli órákig eltarthat.
 
Az ivóvíz szolgáltatás szüneteltetésével érintett terület: Érd Budai út déli oldala – Felső utca – lakótelep teljes egésze, Érd-Ófalu teljes területe.
 
Kérjük a lakosságot, hogy a csőtörés miatt az ivóvíz használattal járó tevékenységét (fürdés, zuhanyzás, mosás) a kizárás időpontjáig tervezzék, valamint javasoljuk tároló edényzetbe történő víz vételezését egyéb falhasználásra!
 
Éjszaka folyamán lajtkocsis ivóvíz vételezést biztosítunk a lakótelepen a Béke tér parkolójában, a kávézó mögött, valamint Ófaluban a Fő utca-Mecset utca kereszteződésnél a Hotel Termál parkolójában.
 
Kérjük szíves türelmüket és megértésüket!
 
Üdvözlettel:
 
Érd és Térsége Víziközmű Kft