TÁJÉKOZTATÁS

Tisztelt Partnerünk!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy az Érd és Térsége Víziközmű Kft. és az Érd és Térsége Csatorna-szolgáltató Kft. közös ügyfélszolgálati irodájában a keddi napokon ún. tervezői napot vezet be 2022. május 3-tól kezdődően.

A tervezői napot a lakossági felhasználók várakozási idejének csökkentése érdekében vezeti be az Ügyfélszolgálati Iroda, a tervezői kiszolgálás időigényes volta miatt. Megértésüket és együttműködésüket ez úton is kérjük és köszönjük.

Ez alapján Önnek kizárólag a keddi napokon van lehetősége új igénybejelentést leadnia, illetve az Ön ügyintézésére bízott ügytípust meghatalmazással intéznie, amennyiben
 
  • - Ön a Magyar Mérnöki Kamara tagjaként mérnökként/tervezőként,
  • - az igénybejelentő/Felhasználó által megbízott ügyintézőként,
  •  
egy vagy több új igénybejelentést (ivóvíz- vagy szennyvízbekötés, locsolási mérők, felbővítés) kíván benyújtani.

A keddi tervezői napokon az ügyfélkiszolgálás kizárólag időpontfoglalást követően lehetséges, egy mérnök/tervező egy tervezői napon legfeljebb 1,5 órás időtartamra foglalhat időpontot. Mérnök/tervező kiszolgálása a keddi napoktól eltérő napokon nem lehetséges!

(Amennyiben az adott héten keddi napja ünnepnap vagy munkaszüneti nap, úgy a tervezői nap az adott hét 2. munkanapja.)
Tervezői ügyintéző vagy egyéb meghatalmazott magánszemély csak 1 db ügyet intézhet nem tervezői napon kizárólag előzetes regisztráció esetén.

Időpontfoglalás kizárólag telefonon történhet az ügyfélszolgálati központi +3623521751-es telefonszámon. Legfeljebb 1 hónapra előre lehetséges időpontot foglalni, olyan módon, hogy a tárgyhónap 20. napján nyílik mód a tárgyhónapot követő hónap időpontjait lefoglalni.

Amennyiben kérdése merülne fel, kérem írjon e-mailt az ugyfelszolgalat@erdivizmuvek.hu e-mail címre.
 
Kelt: Érd, 2022. április 29.
 
Tisztelettel,
 
Lanku Ildikó
ügyvezető igazgató
Érd és Térsége Víziközmű Kft
Érd és Térsége Csatorna-szolgáltató Kft.