TÁJÉKOZTATÁS

Tájékoztatjuk tisztelt Felhasználóinkat, hogy
 
Tárnokon
 
munkatársaink a mai naptól (2023.11.16.) folytatják az idei évben lejáró hitelesítésű fővízmérők cseréjét.
 
A bekötési vízmérők (fővízmérők) cseréje az ÉTV Kft. feladata, azért Önöknek fizetni nem kell. (Amennyiben Önöket olyan ember keresi fel ilyen céllal, aki fizettetni akar a helyszínen, vagy éppen a lakásba is szeretne bemenni ellenőrizni, kérjük ne engedjék, ő valószínűleg szélhámos! Kérjük legyenek óvatosak!). Munkatársaink minden esetben ÉTV logójú ruhát viselnek és „Érd és Térsége Víziközmű Kft.”-s feliratú autóval közlekednek. Az elvégzett munkáról minden esetben jegyzőkönyvet állítanak ki, melyet Felhasználónak vagy meghatalmazottjának aláírásával hitelesítenie kell.
 
Amennyiben szerelőink a vízmérőaknában a bekötési vízmérő felhasználói hely felőli oldalán találnak rendellenesen működő szerelvényt (elzárót), annak nem megfelelő működésére, valamint a belső felhasználói hálózat egyéb hibájára utaló jelekre felhívják a Felhasználó figyelmét, amely problémákat célszerű megjavíttatni egy megbízott szakemberrel az indokolatlan vízelfolyás megakadályozása érdekében.

A mérőcseréket dolgozóink munkanapokon 7:30-15:30 között végzik. Amennyiben Ön nem tartózkodik otthon, értesítést hagynak a postaládájában időpontegyeztetési lehetőség céljából. Kérjük, segítse a bekötési vízmérő cseréjét időpontegyeztetési szándékával!
 
Időpontot a következő telefonszámon kérhet: 23/500-000 234-es mellék
hétfőtől csütörtökig 7:00-15:30 óra között, pénteken 7:00-12:30 óra között.
 
Köszönjük közreműködését!
Érd és Térsége Víziközmű Kft. (ÉTV Kft.)